Welkom op de site van Trias Sanitas Advies

Trias Sanitas Advies, opgericht door Floris van Diem, biedt de drie in de menubalk weergegeven adviesdiensten en HealthBreak.

Het vastgoedadvies is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsmatig onroerend goed bij Jones Lang LaSalle en David Hart Vastgoed.

Voor het media-advies gebruik ik de aangeboren combinatie van creativiteit en het gevoel voor maatschappelijke ontwikkeling en daarmee kijkerbehoefte.

Freecoaching komt voort uit de eigen levenservaring en het genetisch bepaalde gevoel voor mensen en situaties. Omdat ik niet inkomensafhankelijk ben, begeleid ik mensen in mijn vrije tijd bij hun levensvragen.

HealthBreak is een maatpak programma op het gebied van gezondheidsreizen in de breedste zin van het woord.

Doelstelling met Trias Sanitas is om op een plezierige manier gebruik te maken van mijn kennis, ervaring en competenties en deze aan te bieden aan opdrachtgevers met het oog op een langdurige relatie.
Zodoende kunt u rekenen op mijn integriteit, betrokkenheid, exclusiviteit en streef ik ernaar om adviezen te geven met een ‘lange houdbaarheidsdatum’.

Voor meer uitgebreide informatie over de verschillende diensten kunt u terecht op de betreffende pagina’s via het bovenstaande menu.

Heeft u daarna nog vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen dan kunt u contact opnemen via de Contact pagina.